Het zorgteam

Het zorgteam

In de Boerderij werkt een team professionals bestaande uit BIG geregistreerde (kinder)verpleegkundigen, twee SKJ geregistreerde orthopedagogen (een het meest werkzaam op de Boshoeve en de ander werkzaam op de Boerderij), verschillende therapeuten en zeven SKJ geregistreerde HBO-pedagogen om de kinderen met een extra zorgvraag de juiste zorg, begeleiding en verpleegkundige zorg te bieden. Bovendien werkt de Boerderij nauw samen met de ergotherapeut vanuit DOORS Ergo en de logopediste van Heliomare. Ieder kind met een extra zorgvraag heeft een mentor die gespecialiseerd is in zijn of haar zorgvraag. Intensieve kindzorg wordt door BIG geregistreerde kinderverpleegkundigen geboden, medische kindzorg kan ook door de HBO verpleegkundigen worden geboden. De zorg vanuit de Jeugdwet wordt geboden door een SKJ geregistreerde zorgprofessionals of door gespecialiseerde pedagogisch medewerkers die volgens de regels werktoebedeling Jeugdwet, onder begeleiding van een SKJ geregistreerde zorgprofessionals staan. De twee orthopedagogen hebben een diagnostiek aantekening en zijn gespecialiseerd in het bieden van orthopedagogische zorg maar ook in de speltherapie FloorPlay.

Kinderen met een verpleegkundige/medische zorgvraag en/of kinderen met een ontwikkelingsgerichte zorgvraag ontvangen alle zorg die het kind nodig heeft binnen een setting waar het kind gewoon kind mag en kan zijn. Juist het welbevinden en samen zijn op de boerderij is de basis voor de groei en ontwikkeling van het kind.

Binnen de Boerderij wordt gewerkt aan de hand van de zorgmethodiek BOS om de zorg en begeleiding aan kinderen met een bijzondere zorgvraag zo goed mogelijk vorm te geven. In het document Zorgmethodiek van de Boerderij leest u uitgebreide informatie over deze bijzondere zorgmethodiek.

Even voorstellen

Het team van het Zorgteam stelt zich aan u voor.

Wilt u ons telefonisch bereiken? Bel dan: 0630684241

Lauren (2)-min

Lauren

Verpleegkundige

BIG geregistreerd

ava-shannon

Shannon

Orthopedagoog

SKJ geregistreerd

ava-charlotte

Charlotte

Kinderverpleegkundige

BIG geregistreerd

Astrid

Astrid

SKJ geregistreerde pedagoog

logo vogel

Annemarie

Indicerend kinderverpleegkundige

BIG geregistreerd

manon

Manon

Begeleider dagbesteding

logo vogel

Kim

Begeleider dagbesteding

Externe Professionals