Over de Boerderij

Weten dat je kind zich thuis voelt, goede zorg krijgt en zich kan ontwikkelen in een natuurlijke omgeving; Dát biedt de Boerderij!

De Boerderij vult zich ieder dag met kinderstemmetjes en gedrentel van voetjes waardoor het een plek wordt om te leven en te beleven!

De Boerderij is een bijzonder kindercentrum waar de sociale integratie handjes en voetjes in de aarde heeft gekregen. De Boerderij is naast een regulier kinderdagverblijf ook geregistreerd verpleegkundig kinderdagverblijf. Kinderen met en zonder (chronische) ziekte of extra zorgvraag groeien met leeftijdsgenootjes op. Het kind mogen en kunnen zijn, staat centraal.

De Boerderij valt onder de Boshoeve, een verpleegkundig en regulier kinderdagverblijf in Nieuw Vennep. De Boerderij is een prachtige aanvulling op het mooie concept van de Boshoeve. Het is een feest om ook de kindjes binnen de boerderij met zoveel liefde opvang te bieden.

Wil u meer weten over de Boshoeve, ga dan naar kinderdagverblijfdeboshoeve.nl

Iedere dag genieten

Iedere dag genieten wij als team van de kracht van de kinderen, hun mooie opmerkingen, hun lieve knuffels en rode wangen na het buitenspelen. De grote tuinen uitkijkend op de weilanden ,de dieren en de grote lichte groepsruimtes geven de kinderen de mogelijkheid om op ontdekkingstocht te gaan. En wij gaan graag met hen mee!

U bent van harte welkom om de sfeer te proeven in dit mooie kindercentrum.