Levensecht leren

Levensecht leren

De Boerderij biedt kinderopvang waar kinderen zich kunnen ontwikkelen in een natuurlijke en zuivere omgeving. Een plek in het groen met genoeg ruimte voor buitenspelen, dieren en een moestuin. Onder de fruitbomen staan tafels waar de kinderen aan tafel schuiven voor een boterham of fruit. Buiten eten smaakt naar meer! De lange laan met kastanjebomen biedt een ware ontdekkingstocht.

Iedere dag genieten

Iedere dag kunnen de kinderen genieten in de belevingstuin, de moestuin, de ontdekkingstuin, de natuurlijke speeltuin en uitkijk op de paarden in de weilanden. De kinderen leren wat moeder natuur ons te bieden heeft zowel binnen als buiten de Boerderij. In de grote tuin zijn dieren aanwezig. Konijnen om te knuffelen, kippen voor een eitje (en te knuffelen). Paarden staan achter in de wei of in de stallen. De kinderen kunnen hen goed zien en genieten van dit mooie uitzicht. De kinderen kunnen levensecht leren over de natuur. En levensecht genieten..

De Boerderij leert de kinderen om zuinig te zijn op de natuur en er goed voor te zorgen. De kuikentjes moeten voorzichtig worden behandeld, de dieren moet goed worden verzorgd en de vele plantjes hebben water nodig.